27-29 вересня День Народження магазину Альпспорт!!! Знижка -25% на все!*

Минув ще один рік, і до нас знову іде "День Народження Альпспорт", що насправді означає цілих три дні шалених знижок! Це дні, коли усмішки не сходять з облич, коли наші дорогі приятелі несуть до нас торти та повітряні кульки, а ми, такі ж усміхнені та дійсно щасливі від цієї святкової метушні та тисячі справ, без перестанку приймаємо дзвінки, упаковуємо ваші покупки на касі, надсилаємо поштою... І найвища нагорода за це - щасливі очі, які говорять: "Ці черевики допоможуть мені зійти на Монблан!..", "Я так давно мріяла про цю штормовку на гортексі, і ось нарешті - вона моя!!!", "Тепер у мене є ідеальний рюкзак для трекінгу до Евересту, саме час замовляти квитки!" Сотні щасливих очей, тисячі радісних слів... 

Умови одержання знижки: 

- Акція триває лише 3 дні - 27-29 вересня 2019 року.

- Акція розповсюджується тільки на товари, що є в наявності в нашому магазині (вул.Дегтярівська, 11).Знижки НЕ розповсюджується на товари під замовлення зі складу, акційні товари, товари з категорії ножі та мультитули. Максимальна знижка на товари Zojirushi -15%.

- Акційна ціна діє при умові розрахунку готівкою або на карту. Знижки не сумуються і не додаються до особистого бонусного рахунку.Вартість доставки поштою оплачується за рахунок одержувача. Кур'єрська доставка по Києву у ці дні не здійснюється.   

alpsport.ua

Адреса: м. Київ, Вул. Дегтярівська 11

Графік: 10:00-21:00 (без вихідних)

Телефон:+38 (044) 353-14-15

Email:info@alpsport.ua