Не уявляєте своє життя без спорту? Кожен ранок починається з пробіжки? Можливо ви професійно займаєтесь трейлранінгом? Тоді, ця стаття спеціально для вас!

Нещодавно до Alpsport приїхав новий біговий рюкзак Sky Vest від бренду La Sportiva. Для початку ознайомимось з виробником рюкзака Sky Vest. Історія компанії La Sportiva розпочалась ще у 1920-х роках. Організація спеціалізується на виробництві якісного туристичного взуття, кросівок, скельних туфлів та рюкзаків для бігу. Це бренд з історією, який користується популярністю на ринку серед трейлранерів. 

Поговоримо про характеристики бігового рюкзака Sky Vest.  Погодьтесь, найважливіше - це вага рюкзака. Sky Vest важить всього 190 грамів, тому, під час бігу ви майже не відчуватимете його за спиною. Виготовлений рюкзак з матеріалу Nylon, Air mesh, та Stretch Mesh, які розроблені для активних занять спортом. 



Наступний пункт, на який варто звернути увагу під час вибору бігових рюкзаків - наявність достатньої кількості кишень. Спереду La Sportiva Sky Vest є 4 кишені - дві на блискавці (японська фурнітура YKK) у які можна покласти  дрібне обладнання, та дві кишені на резинці, у яких можна помістити фляги з водою чи телефон. Також, з лицьової сторони рюкзака є спеціальні петлі, які призначені для  зберігання бігових палиць. Зліва прикріплений свисток, який може знадобитись в екстрених ситуаціях.



Знизу на поясі, із внутрішньої сторони рюкзака, розташована силікована стрічка, завдяки якій річ не ковзатиме під час бігу та не викликатиме дискомфорту.

У задньому відсіку є кишеня для питної системи, що досить важливо для трейлранерів. На спині бігового рюкзака розташована зигзагова шнурівка, у яку при необхідності, можна помістити штормовку. Також є дві сітчасті кишеньки, в які чудово поміщаються батончики чи легкі перекуси.



Зручний та компактний біговий рюкзак La Sportiva Sky Vest стане незамінним супутником під час проходження бігових марафонів, занять активними видами спорту, або ж ранкових пробіжок. La Sportiva Sky Vest - надійна річ, яку точно зацінять трейлранери.

З вами була команда Alpsport, вдалих подорожей!