Для того щоб мандрівка, похід в гори чи далека подорож принесли масу задоволення і позитивних емоцій варто обрати максимально зручний одяг.  Перевірені часом штани Terra Pants від британського виробника Montane відмінно впораються з цим завданням.

   Нещодавно у Alpsport з`явився новий колір з лінійки штанів Terra Pants, які є досить популярними серед туристів. Спеціально для любителів яскравості - Montane Terra Pants у соковитому, оригінальному та нестримному помаранчевому кольорі.


 Британська компанія Montane протягом 18 років займається виготовленням якісного outdoor-одягу. Основна мета бренду - зробити туристичне спорядження, яке дозволить максимально комфортно насолоджуватися природою у будь-якій точці планети - від звичайних прогулянок у парку або на пікніку, до суворих експедицій і сходжень високо в горах.

 Час дізнатись про унікальні можливості штанів Montane Terra Pants і чому ж саме цей одяг обирають тисячі мандрівників. Виготовлені штани з дихаючого матеріалу Сotton Feel TACTEL, який має вітровідштовхувальні властивості, тож пронизливий вітер вам не страшний. В області сідниць, колін і внутрішніх частин гомілки штанів використаний матеріал Cordura - це міцна тканина з нейлону з поліуретановим покриттям і водовідштовхувальним просоченням.

Анатомічний крій забезпечить максимальну свободу рухів, а зручний пояс на резинці дозволить відрегулювати штани під індивідуальні особливості людини.

Для дрібничок та інших необхідних речей є дві кишені на блискавці (японська YKK) та спеціальне відділення для зберігання водійських прав, банківських карток чи проїзних.

Для зручного та швидкого відкривання кишені на кінці собачки є силіконова накладка.


Також, збоку є бічні сітчасті вставки на блискавках для вентиляції при особливо сильних навантаженнях.

 

Знизу Montane Terra Pants є блискавки для зручного одягання поверх черевиків та кнопки, завдяки яким можна відрегулювати ширину штанини. Штани важать всього 320 г і дуже швидко сохнуть, що досить важливо у польових умовах.


Ну й звісно важко не відмітити оновлений помаранчевий дизайн - з таким кольором штанів ви точно привезете яскраві та насичені фото з відпустки. В Alpsport можна обрати Montane Terra Pants на будь-який смак: як в яскравих, так і класчних кольорах.

Montane Terra Pants - універсальні штани, які подарують максимум комфорту під час походів у гори, довготривалих подорожей або ж пікніків у парку. Montane Terra Pants - розфарбуй свою мандрівку у яскравий колір!

З вами була команда Alpsport, вдалих подорожей!