Термоси Tramp Expedition Line - довічна гарантія!

 

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ПІДТРИМКУ ТА ДОВІРУ ДО ПРОДУКЦІЇ TRAMP! З 1 січня 2020 року торгова марка Tramp представляє оновлену серію класичної колекції туристичних термосів Tramp, яка тепер називається Expedition Line (Експедиційна Лінійка). Завдяки посиленню контролю якості виробництва та спеціальній підтримці заводу-виробника на термоси Tramp серії Expedition Line виробником надається ПОЖИТТЄВА ГАРАНТІЯ! Гарантійний термін обчислюється від дати продажу. Термоси Tramp серії Expedition Line випускаються в новій чорно-червоній упаковці, яка промаркована спеціальним значком «Life Time Warranty». Кожен термос Tramp з цієї колекції так само обгорнутий в спеціальну відмінну паперову стрічку. Під довічною гарантією мається на увазі повноцінна працездатність продукції зі збереженням заявлених температурних характеристик протягом всього терміну використання при дотриманні умов експлуатації.
Якщо в процесі використання продукція перестала відповідати заявленим характеристикам по збереженню температури, необхідно звернутися до точки продажу, де було придбано товар. Якщо дефект буде підтверджений, продавець зобов'язаний обміняти товар на аналогічний. Якщо модель знята з виробництва та більш недоступна до постачання, то обмін може проводитися на схожу за технічними характеристиками (при узгодженні з покупцем).

ВАЖЛИВО:

- Гарантія поширюється тільки на здатність виробу утримувати заявлену на виробі і на сайті виробника температуру поміщених в нього рідин протягом певного часу.
- Гарантія дійсна за умови дотримання правил догляду та експлуатації термосів.
- Гарантія не поширюється на комплектуючі або несправності, що виникли внаслідок зміни конструкції або викликані стихійними лихами (природними явищами).
- Миття термосів в посудомийній машині призводить до втрати гарантії.
- Повернення або обмін товару проводиться тільки в точці продажу (щоб скористатися цією можливістю, будь ласка, переконайтеся що: товар не був у вживанні і не має слідів використання, товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки, збережені всі ярлики і заводське маркування).
 
Для гарантійної заміни необхідно надати:

- товар в повній комплектації;
- документ, що підтверджує покупку: фіскальний/товарний чек, товарну накладну та/або заповнений гарантійний талон з датою продажу і штампом продавця;
- упаковку термоса;
- відмінну паперову стрічку, що підтверджує приналежність даного термоса до колекції Tramp Expedition Line.

У яких випадках гарантія не надається?

Виробник може відмовити в гарантійному обміні або поверненні товару, якщо:
- були виявлені механічні або інші пошкодження, які виникли внаслідок умисних або необережних дій покупця або третіх осіб;
- було вироблено несанкціоноване розкриття, ремонт або заміна внутрішніх компонентів товару, змінена конструкція товару, були виявлені випадкові пошкодження, завдані клієнтом, або пошкодження, що виникли внаслідок недбалого ставлення або використання, було виявлено природний знос або вичерпання ресурсу механічних частин і комплектуючих, були виявлені пошкодження в результаті стихійних лих (природних явищ);
- були виявлені пошкодження, викликані використанням товару не за призначенням або з порушенням правил експлуатації;
- відсутній документ, що підтверджує покупку виробу;
- відсутня упаковка;
відсутня паперова стрічка.

Порада: будь ласка, перевірте комплектацію і відсутність дефектів у товарі при його покупці.

Перейти до каталогу термосів Expedition Line!