Великий розпродаж! Знижки на одяг, взуття та спорядження до -50%!

 

Страница:
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10

Black Diamond Apollo - яскравий кемпінговий ліхтар, що не засліплює та сворює атмосферу затишку при відпочинку у кемпінгу або в наметі. 

Читать дальше

Sea to Summit створили корисний аксесуар для твого надувного килимка! 

Читать дальше

Від сьогодні на нашому сайті можна замовити рюкзаки та аксесуари шведського бренду Fjallraven!

Читать дальше

Потрібно дізнатись, скільки газу лишилося в балоні? Без проблем! Тобі допоможуть спеціальні ваги від Jetboil!

Читать дальше

Найпопулярніша система для приготування їжі Jetboil Flash отримала оновлення! Ідеальний варіант для складних умов, коли не хочеться витрачати сили та час на приготування їжі!

Читать дальше

Загадка! Туристична їжа, для приготування якої не обов'язково мати ані пальник, ані вогнище?.. І ні, це не консерви у металевих банках!)

Це новий чеський бренд Adventure Menu!

Читать дальше

Наші святкування закінчились...  Щиро дякуємо усім, хто привітав нас, завітав у гості, зателефонував))) Ми були дуже раді бачити і чути вас! Окреме "дякуємо!" для тих, хто приніс подарунки та сказав теплі слова!!! І хоча День Народження Аlpsport залишився позаду, ми за те, щоб кожен день був таким теплим на відчуття, атмосферним і приносив радість для кожного серця!

Читать дальше

Даруємо знижки усім клієнтам!

Читать дальше

Напевно, найкомфортніші кросівки ever! Scarpa Mojito - це любов з першої примірки! І вони - саме те, що потрібно для прохолодних осінніх днів та вечорів... 
Обрати свій колір: https://alpsport.ua/ua/obuv/krossovki/scarpa/

У нас добра новина - тепер для замовлення на сайті доступний новий бренд туристичної сублімованої їжі Travellunch! Приємна особливість - наявність подвійних порцій!

Читать дальше

Ліхтарик, якому не потрібні батарейки - це Black Diamond Iota! Він потужний (150 люмен), компактний та легкий (всього 56 грамів)
Ціна, опис, характеристикиhttps://alpsport.ua/ua/black-diamond-iota

Наше відео: https://youtu.be/-lJ3BDQABGE

Відео від виробникаhttps://youtu.be/L-r6VZH-GrI

Круті трейлові кросівки La Sportiva Bushido зі знижкою 30%!

Запрошуємо подивитись наш відеоогляд цієї моделі: https://youtu.be/2_Mr3eKDgLw

Опис, характеристики, ціна: https://alpsport.ua/ru/krosivki-la-sportiva-bushido

Жіноча версіяhttps://alpsport.ua/ru/krosivki-la-sportiva-bushido-wmn

Кофеманы, теперь ваш любимый напиток можно приготовить даже на пикнике. В нашем видео мы расскажем об гейзерной кофеварке для путешественников - GSI Outdoors 4 Cup Stainless Mini Espresso 

Читать дальше

Туристы и любители аутдора, наверное каждый из вас имеет в своем походном гардеробе штормовую мембранную куртку. Это достаточно необходимая вещь, не так ли? Поэтому, в этой статье-обзоре, специально для вас мы расскажем о надежной и проверенной штормовке Rab Bergen Jacket. Вы узнаете в каких условиях лучше всего использовать эту куртку и поймете какой критерий делает ее уникальной.

Читать дальше

А у нас новый обзор на компактные, удобные и легкие полотенца от знаменитого бренда Sea To Summit!

Читать дальше

Искатели приключений и фанаты ультралёгкого снаряжения, вашему вниманию новинка от именитого бренда Osprey - рюкзак Levity на 45 литров. Разработчики добились казалось бы невозможного - вес нового рюкзака всего 850 г, а комфортный вес переноски - 12 кг. Возникает вопрос: "Каким образом Osprey добились совместить легкость и такой литраж в одном продукте?"

Читать дальше

В нашем видео вы не увидите красивые картинки с пробежкой по весеннему лесу, зато мы постараемся дать максимум полезной информации, попробуем описать свои ощущения от Ultra Raptor, расскажем для чего они предназначены, что в них можно и нужно делать, и конечно, как правильно подобрать размер.

Читать дальше

Ищете качественную и удобную обувь для жаркого периода? Хотите отправиться в летний отпуск в удобных кроссовках и забыть о дискомфорте? Французская компания Salomon расширила линейку мегапопулярных кроссовок X-Ultra и выпустила новинку - Salomon X Ultra Mehari. Данная модель разработана с учетом особенностей для носки в жару и имеет ряд очевидных различий со своим предшественником.

Читать дальше

Видео о новой модели треккинговых палок Leki Micro Vario Carbon 2018 года, ее большой плюс - возможность складываться, получать очень компактную форму и экономить место.

Читать дальше

Богатый ассортимент цветов как для мужчин, так и для женщин, отличная фиксация на любую ногу, мега удобство - все это о кроссовках Mojito от итальянского бренда Scarpa. В статье вы узнаете за что любят, носят и покупают Scarpa Mojito. Первое за что стоит отметить эту модель - глубокая шнуровка, которая позволяет зафиксировать кроссовок под стопу.

Читать дальше
Страница:
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10