Шукаєте якісне та зручне взуття для спекотного періоду? Хочете відправитись у літню відпустку у зручних кросівках та забути про дискомфорт? Вихід є!

Французька компанія Salomon розширила лінійку мегапопулярних кросівок X-Ultra і випустила новинку - Salomon X Ultra Mehari. Дана модель розроблена з урахуванням особливостей для носки у спеку і має ряд очевидних відмінностей зі своїм попередником.

Розпочнемо з основного - виготовлені Salomon X Ultra Mehari із легкого сітчастого матеріалу. Завдяки йому нога не потітиме і почуватиметься надзвичайно комфортно навіть у вологому та спекотному кліматі.

Шнурівка кросівок класична, язичок не вшитий - це дозволяє поліпшити вентиляцію взуття.

 

Носок X Ultra Mehari і задник посилений щільним матеріалом - для додаткового захисту від механічних пошкоджень.

Підошва Contagrip тонка, протектор став монолітним, а задник скошений набагато сильніше, ніж у традиційних X Ultra.

Розробники Salomon X Ultra Mehari спеціально прибрали у цій моделі: вшитий язичок, щоб поліпшити вентиляцію,  шасі, щоб знизити вагу та важкий гумовий захист пальців, а підошву зробили тонше. У результаті отримали взуття, яке можна використовувати замість сандалей влітку.

Якщо ви затятий шукач пригод, і задумуєтесь над мандрівкою до якихось екзотичних місць, до прикладу - сельва Латинської Америки, Salomon X Ultra Mehari - чудовий вибір взуття для такого клімату. Адже, у жаркому та вологому середовищі джунглів важливо захистити ноги від пошкоджень, та одночасно дозволити стопі дихати.

 

Також, X Ultra Mehari підійде для трекінгу Карпатами влітку та щоденної носки у місті. Кросівки легкі, повністю із сітчастого матеріалу, який вентилюється та пропускає повітря - це головні критерії при виборі взуття на літо.

Як ми уже згадували, дані кросівки розроблені на основі моделі Salomon X Ultra, яка користується шаленою популярністю серед клієнтів та колективу нашого магазину. Тому, покладаємо надії, що новинка Mehari стане ще одним бестселером та буде дарувати мандрівникам максимум комфорту у літню спеку.


Кросівки Salomon X Ultra Mehari - альтернатива сандалям, які створенні для екзотичних мандрівок!

З вами була команда Alpsport, вдалих подорожей!