Сублімат Trek'n Eat Курка каррі з рисом. Не містить консервантів, штучних ароматизаторів і барвників. Термін придатності 3 роки. Пікантні і пряні нотки каррі моментально перенесуть вас в атмосферу строкатої Азії, індійських ресторанчиків і справжнісіньких пригод. «Курка каррі з рисом» - це ситна, цікава і яскрава страва. Готові сублімовані страви Trek'n Eat для походів і подорожей створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної і здорової їжі ні за яких обставин. Відмінно підійдуть для поїздок, водних, піших і гірських походів. Чи стануть справжньою знахідкою в альпіністських сходженнях і багатоденних вело-експедиціях. Розфасовані в міцні порційні пакети, які не бояться перепадів температури і вологості. Щоб отримати готову страву, досить залити в пакет гарячу воду і почекати 15 хвилин, після чого його можна їсти прямо з пакету, без необхідності мити посуд. Сублімати Trek'n Eat - 100% натуральний продукт, не містять консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку, мають малу вагу і довгий термін придатності. Технологія сублімації зберігає до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів продукту і на сьогоднішній день вважається найбільш досконалим методом консервування.
Особливості Trek'n Eat:
- приготовано методом сублімаційної сушки
- 100% натуральні інгредієнти
- не містить консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку
- відмінне поєднання ваги і поживності
- мінімальний термін придатності - 3 роки
- витримує нерегулярні температури від -50 ° C до +50 ° C
- міцна водостійка упаковка
- просте приготування: залити в пакет гарячу воду, перемішати і почекати 15 хвилин
- істотна економія часу і палива, необхідних для приготування їжі в подорожі
- не містить глютен
Характеристики:
Маса нетто: 200 г
Маса готової страви: 720 г
Склад: 57% рис, 8% м'ясо курячої грудки, жир молочний, сметана, крохмаль, сіль, мигдаль, 3% каррі (коріандр, куркума, пажитник, кумін, імбир, гвоздика), банани, цукор, ананас, загущувач: гуарова камедь; дріжджовий екстракт, підкислювач: лимонна кислота; спеції, лактоза, діоксид кремнію.
Алергени: Лактоза, молоко, горіхи.
Середня харчова цінність на 100 г сухого продукту: 1699/406 кДж / ккал
Жири: 11,0 г
з них насичені жирні кислоти: 5,6 г
Вуглеводи: 63,0 г
в т.ч. Сахари: 4,9 г
Харчові волокна: 2,3 г
Білки: 14,0 г
Сіль: 4,7 г
Вхід / реєстрація
Увійдіть у свій існуючий обліковий запис
Facebook GoogleВхід / реєстрація
Реєстрація
Персональна інформація