Традиційні індійські фірмові страви, приготовані за оригінальним рецептом з використанням місцевих спецій. М'ясо маринується протягом 24 годин в суміші вершкового йогурту і спецій, а потім на пару. Цей чудовий, злегка пряний вершковий соус приправлений свіжою кінзою і подається з рисом басматі з куркумою.
Характеристики:
Склад: куряча грудка (30%), нарізані помідори (20%) (помідори, томатне пюре, лимонна кислота), рис басматі (16%), вершки (16%), йогурт (10 %) (молоко), цибуля, часник, масло вершкове (молоко), оливкова олія, сіль, імбир, гарам масала, куркума, кмин, перець чилі, мелений коріандр, тростинний цукор, свіжий коріандр
Енергетична цінність : 190 Ккал на 100 г
Вага: 110 г
Вхід / реєстрація
Увійдіть у свій існуючий обліковий запис
Facebook GoogleВхід / реєстрація
Реєстрація
Персональна інформація