З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації готової страви.
Склад: квасоля варена сублімована (70%), цибуля смажена сушена (12%), овочі тушені сублімовані: морква, цибуля (8%), томатні пластівці, сіль, перець чилі, цукор.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 15 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно
Маса нетто: | 80 г |
---|
Маса порції: | 380 г |
---|
Енергетична цінність: | 80,7 / 306,7 Ккал |
---|
Білки: | 4,3 / 16,4 г |
---|
Жири: | 1,6 /6,0 г |
---|
Вуглеводи: | 12,3 / 46,6 г |
---|
Термін придатності: | 3 роки |
---|
Вхід / реєстрація
Увійдіть у свій існуючий обліковий запис
Facebook GoogleВхід / реєстрація
Реєстрація
Персональна інформація