Різотто по-балканськи від швейцарської компанії Trek'n Eat — унікальний і надлегкий м'ясний сублімований продукт. Якщо на вас чекає непроста експедиція, похід, тривалий трекінг або складне сходження, сублімована їжа стане ідеальним вибором. Ви економите час на приготування їжі, значно знижуєте вагу вашого рюкзака, економите паливо, і при цьому отримуєте повноцінне збалансоване харчування!
Сублімація — це складний високотехнологічний процес зневоднення продуктів при наднизьких температурах вакуумом високого розрядження. В результаті — виходить продукт, який в 10 разів легше вихідного і при цьому зберігає свій первинний смак, поживні речовини, вітаміни і мікроелементи. Крім того, після приготування сублимованна їжа відновлює свій початковий вигляд, запах і структуру. У складних екстремальних умовах — приємний вигляд, запах і смак їжі — підніме вам настрій!
Їжа упакована в міцний термостійкий багатошаровий пакет. Матеріал упаковки, зручна форма і стійке денце дозволяють не використовувати додаткового посуду — ви готуєте і їсте одразу з пакету.
Склад: рис 43%, суха яловичина, солодкий перець, цибуля ріпчаста, помідори, рослинне масло, крохмаль модифікований, лактоза, борошно пшеничне, дріжджі сухі, глюкоза, мальтодекстрин, молочний білок, селера, паприка, барвник: карамель, цукор, сіль, спеції.
Вага нетто: 190 г
Вага готової страви: 650 г
- Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білки: 16 г
- вуглеводи: 51 г
- жири: 13,8 г
- калорійність: 396 ккал
Термін зберігання: 3 роки з дати виготовлення.
Спосіб приготування: залити окропом, ретельно перемішати, не залишаючи грудочок сухої суміші і настояти 10 хвилин, смачного!
Вхід / реєстрація
Увійдіть у свій існуючий обліковий запис
Facebook GoogleВхід / реєстрація
Реєстрація
Персональна інформація