Сублімати Trek'n Eat Паста з лососем і соусом песто - це вишукана страва з тонким і гармонійним смаком порадує справжніх гурманів. Ніжні макарони з шматочками лосося, пластівці мигдалю, свіжа нотка помідорів, ледь вловимий аромат часнику і легкий букет спецій. Однозначно, це варто спробувати! Паста з лососем і соусом песто - одна з найпопулярніших страв в лінійці німецьких субліматів Trek'n Eat. Для приготування залийте в пакет гарячу воду, перемішайте і почекайте 15 хвилин. Готові сублімовані страви Trek'n Eat для походів і подорожей створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної і здорової їжі ні за яких обставин. Відмінно підійдуть для поїздок, водних, піших і гірських походів. Чи стануть справжньою знахідкою на альпіністських сходженнях і в багатоденних вело-експедиціях. Розфасовані в міцні порційні пакети, які не бояться перепадів температури і вологості. Щоб отримати готову страву, досить залити в пакет гарячу воду і почекати 15 хвилин, після чого його можна їсти прямо з пакету, без необхідності мити посуд. Сублімати Trek'n Eat - 100% натуральний продукт, не містить консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку, мають малу вагу і довгий термін придатності. Технологія сублімації зберігає до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів продукту і на сьогоднішній день вважається найбільш досконалим методом консервування.
Технологія сублімаційного сушіння:
1. Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидка заморозка перетворює вологу, що міститься в продуктах в мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру продукту. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
2. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості.
Особливості:
- приготовано методом сублімаційного сушіння
- 100% натуральні інгредієнти
- не містить консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку
- відмінне поєднання ваги і поживності
- мінімальний термін придатності - 3 роки
- витримує нерегулярні температури від -50°C до +50°C
- міцна водостійка упаковка
- просте приготування
- істотна економія часу і палива
Характеристики:
Маса нетто: 160 г.
Маса готової страви: 520 г.
Склад: 66% макаронні вироби (мука з твердих сортів пшениці, яєчний білок, сіль столова), плавлений сир у порошку (сир, сіль-плавитель: тринатрійфосфат; суха молочна сироватка), рікотта, лактоза, помідори, мигдаль, 2% шматочки лосося (лосось, сіль столова, антиоксидант: екстракт розмарину), сіль столова, цибуля ріпчаста, часник, масло пальмове, загущувач: гуарова камедь; базилік, спеції, молочний білок.
Алергени: яйця, риба, глютен, лактоза, молоко, мигдаль.
Середня харчова цінність на 100 г сухого продукту:
кДж/ккал: 1685/399
Жири, г: 10,9
з них насичені жирні кислоти, г: 5,5
Вуглеводи, г: 57,0
в т.ч. Сахари, г: 8,1
Харчові волокна, г: 3,4
Білки, г: 16,8
Сіль, г: 2,9
Вхід / реєстрація
Увійдіть у свій існуючий обліковий запис
Facebook GoogleВхід / реєстрація
Реєстрація
Персональна інформація