Сублімована їжа TRAVELLUNCH Курячий суп з локшиною. Смачний зігріваючий курячий суп із локшиною - збалансоване, калорійне блюдо швидкого приготування. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато часу і енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівак-кухню мандрівників і спортсменів всіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їхнім численним безперечним перевагам.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї 500 мл (на 50 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися близько 5 хвилин.
Склад: макарони (пшенична манна крупа) 73%, сіль, дріжджовий екстракт, мальтодекстрин, пальмовий жир, цибулю, курячий жир 0,4%, екстракт курки 0,2%, винна кислота, модифікований крохмаль, лактоза, спеції, екстракти прянощів, підсилювач смаку: E 621, трави, ароматизатори.
Алергени: молоко, глютен. Може містити сліди яйця, сої та селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є казанком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів і скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основне блюдо, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні елементи
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику
Основні характеристики:
Вага нетто: 2 x 50 г (2 порції)
Необхідна кількість води: 2 x 500 мл
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 336 ккал / 1424 кДж
Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 11 г; білок - 12 г; вуглеводи - 61 г, з яких цукор - 3,8 г; жир - 3,9 г, з яких насичений жир - 1,8 г; волокно - 2,2 г
Вхід / реєстрація
Увійдіть у свій існуючий обліковий запис
Facebook GoogleВхід / реєстрація
Реєстрація
Персональна інформація