Кожен турист, мандрівник чи любитель аутдору повинен мати у своєму рюкзаку якісний, надійний, а головне - гострий ніж. Така річ, точно, знадобиться у похідних умовах.

Нещодавно до Alpsport приїхала гаряча новинка - яскравий та багатофункціональний ніж з кресалом Swedish FireKnife від компанії Light My Fire.

 Для початку познайомимось з виробником цього туристичного продукту. Ніж виготовила шведська фірма Light My Fire у співпраці з компанією Mora. Такий тандем виник не випадково, адже Mora виготовляє високоякісні ножі уже більше як 120 років.

Щодо Light My Fire - туристичні продукти цієї марки користуються популярністю у 20 країнах світу. Вагомі аргументи для співпраці таких потужних компаній, правда ж?

З виробниками Swedish FireKnife познайомились, перейдемо до характеристик цієї новинки. Найголовніша привілегія будь-якого ножа, особливо, якщо він призначений для користування на відритому просторі - це гострота та міцність. Лезо ножа Swedish FireKnife довжиною 10 см виготовлене із високоякісної нержавіючої сталі Sandvik stainless steel.

Ви запитаєте, у чому особливість саме цього ножа, і чому він підійде для використання у похідних умовах? Ось відповідь: у комплекті з ножем Swedish FireKnife є оригінальне кресало Swedish FireSteel, яке можна заховати у рукоятку. Завдяки цій функції ви зможете добути іскру температурою приблизно 3000ºC до трьох тисяч разів. Навіть якщо ніж буде повністю мокрим, і ви знаходитиметесь високо в горах вам вдасться розпалити вогонь, що досить важливо під час подорожей.

Для уникнення поранень та зручного транспортування у комплекті з ножем є футляр, який виготовлений з термостійкого поліпропілену. Також на чохлі присутній спеціальний затиск, завдяки якому ніж можна носити на ремені. Рукоятка Swedish FireKnife прогумована та має високий коефіцієнт тертя, завдяки чому долоня не ковзатиме.

 Разом з футляром цей помічник у виживанні важить всього 94 грами. Досить непогано, чи не так? Адже у туристичному рюкзаку кожен грам на вагу золота. Також варто відмітити яскравий дизайн ножа. В асортименті нашого магазину ви можете обрати Swedish FireKnife у оранжевому, червоному, блакитному, зеленому та чорному кольорах.

Тож підіб`ємо підсумки.Swedish FireKnife - це два в одному: надійний та гострий ніж з лезом із нержавіючої сталі та оригінальне кресало Swedish FireSteel. Ви зможете приготувати смачний обід, заварити чаю та розвести вогнище одним інструментом, що досить зручно.

Універсальний ніж з кресалом Swedish FireKnife шведської компанії з історією Light My Fire стане вашим улюбленим супутником під час подорожей, гірських походів, риболовлі та просто відпочинку на природі. Swedish FireKnife - гострота та вогонь у твоєму наплічнику!

  З вами була команда Alpsport, вдалих подорожей!