Шукачі пригод та фанати ультралегкого спорядження, до вашої уваги новинка від іменитого бренду Osprey - рюкзак Levity на 45 літрів.

Розробники домоглися здавалося б неможливого - вага нового рюкзака всього 850 г, а комфортна вага переноски - 12 кг.

Виникає питання: "Яким чином Osprey вдалося поєднати легкість і такий літраж в одному продукті?" У Osprey Levity 45 використали легку фурнітуру, стропи і матеріал NanoFly 210D. Тонка та надлегка тканина досить міцна завдяки эфективному поєднанню волокон поліетилену (UHMWPE) та нейлону, з використанням армованого плетіння типу ріп-стоп.



Зазирнемо всередину рюкзака. Досить глибокий основний відділ, куди можна помістити усі найнеобхідніші для туриста речі (спальник, пальник, палатку, змінний одяг, похідну їжу). Також, у рюкзаку є спеціальна кишеня для питної системи.


Osprey Levity оснащений зручною підвісною системою AirSpeed. Завдяки цій технології повітря максимально потрапляє в область спини та забезпечує оптимальний мікроклімат.

Пояс для зменшення навантаження на спину немає кишеньок, і не такий посилений, як в інших моделях рюкзаків Osprey. Проте, це оправдано, адже Osprey Levity 45 розрахований для легкоходів, тому даний пояс справлятиметься з навантаженням не більше ніж 12 кг.


Тож, купуючи Osprey Levity 45  ми отримаємо рюкзак обладнений жорстким металевим каркасом, вентильованою спинкою з полегшеної сітки та ефективним стегновим поясом.

На верхньому клапані та нижній частині рюкзака розташовані спеціальні петлі, завдяки яким ви зможете розташувати зовні рюкзака якесь спорядження чи інші речі, проте не забувайте, що Osprey Levity 45 легкохідний, і перенавантаження не рекомендується.

Osprey Levity 45 має дві місткі кишені для пляшок чи інших необхідних швидкодоступних речей, та передню кишеню, знизу якої є люверс для стікання води. Зверху на клапані є кишенька на блискавці. Загалом, це рюкзак, який по праву можна назвати справжнім технологічним дивом.

 

Відправляйтесь на пошуки пригод! Рюкзак Osprey Levity 45 складе відмінну компанію.

З вами була команда Alpsport, вдалих подорожей!