Туристи та прихильники аутдору,  напевно кожен із вас має у своєму похідному гардеробі штормову мембранну курточку. Це досить необхідна річ, чи не так?

Тож, у цій статті-огляді, спеціально для вас ми розповімо про надійну та перевірену штормовку Rab Bergen Jacket. Ви дізнаєтесь в яких умовах найкраще використовувати цю куртку та зрозумієте який критерій робить її унікальною.

Для початку поговоримо про особливу мембрану штормової куртки Rab Bergen Jacket. Нагадаємо, що структура мембранної тканини дозволяє шкірі дихати і виводити піт назовні. Чим вищі технічні характеристики мембранної тканини, тим вона міцніша та легша за вагою.

Rab Bergen Jacket оснащена тришаровою мембраною eVent® 3L, яка володіє відмінними вологовідштовхувальними властивостями. Її привілегії у порівнянні з іншими мембранами: краще працює при високій вологості повітря та мінусових температурах і зменшує ризик перегріву.

Перейдемо до кишеньок. Rab Bergen Jacket має три кишені - дві нагрудні і одну потаємну ( внутрішня з правої сторони). Нагрудні кишені досить місткі, в них можна зігріти руки або ж покласти якісь особисті речі. До речі, кишені оснащені водонепроникними блискавками, тому ви можете не боятись, що ваш, до прикладу телефон, може намокнути.

Наступний чинник, на який варто звернути увагу при виборі штормовки - капюшон. Тут Rab Bergen Jacket може похвалитись регульованим капюшоном  з жорстким дашком. Також, його можна скрутити і зафіксувати липучкою, яка знаходиться з внутрішньої сторони куртки, біля коміра. За допомогою стяжок капюшон можна припасувати під індивідуальні особливості голови та максимально захистити обличчя від вітру.


На манжетах присутні липучки Velcro, за допомогою яких можна відрегулювати ширину рукава, та обмежити потрапляння вітру.

Спеціально для фанатів легкого спорядження, Rab Bergen Jacket важить 550 г.  Тож, вирішуйте чи така вага буде оптимальною для вас.

Додамо, що штормовка має високий комір, а передня блискавка захищена планкою. Тобто, розробники врахували безліч деталей, для того щоб максимально зберегти вас від пронизливих вітрів і забезпечити комфортні умови під час походів чи експедицій.

Rab Bergen Jacket - унікальна штормовка з тришаровою мембраною eVent® 3L, яка точно стане у пригоді під час походів у Карпати, Грузію чи Туреччину. Тож, збирайте рюкзак - гори чекають на вас!

З вами була команда Alpsport, вдалих подорожей!