Багатий асортимент кольорів як для чоловіків, так і для жінок, відмінна фіксація на будь-яку ногу, мега зручність - усе це про кросівки Mojito від італійського бренду Scarpa. У статті ви дізнаєтесь за що ж варто любити, носити та купувати Scarpa Mojito.

 

Розпочнемо з комфорту. Перше за що варто відмітити цю модель - глибока шнурівка, яка дозволяє зафіксувати кросівок під індивідуальні особливості будь-якої стопи. Така шнурівка має ще один плюс, який стосується догляду за взуттям. У розшнурованому вигляді кросівок відкриваються повністю, і його зручно прати.

 

Scarpa Mojito настільки зручні, що досить багато світових брендів намагались повторити або ж якось вдосконалити технологію виробництва цих кросівок, проте спроби були не вдалими. Кросівки Mojito уже ідеальні, саме тому Scarpa не змінює їхній дизайн та технологію виготовлення уже протягом багатьох років.

      Виготовлені Mojito з високоякісної, довговічної та стійкої до ушкоджень італійської замші, яка не боїться ні гілок, ні гострих каменів. Носок взуття прогумований для захисту від механічних пошкоджень, а задник посилений.

 

    Багатьом з вас знайоме дискомфортне відчуття спітнілих ніг у літню пору року. З Scarpa Mojito ви забудете про цю проблему! Завдяки перфарації на устілці та язичку кросівки відмінно пропускають повітря, що досить важливо під час носки у спеку.

За рахунок підошви Vibram® Spyder® з надійним протектором в Scarpa Mojito можна ходити по будь-яких поверхнях (асфальт, земля, каміння, мокра трава) та не боятись, що ви можете впасти чи послизнутись.

    У цих кросівках нога відпочиває, тому це відмінний вибір взуття після інтенсивних тренувань чи сильних навантажень на суглоби. Також, Scarpa Mojito чудово підійдуть для довготривалих прогулянок містом чи легкого трекінгу.

    До речі,  що до довготривалих подорожей. Є на нашій планеті в іспанському місті Сантьяґо-де-Компостелашлях поломників або ж дорога Ель Каміно де Сантьяго, яка користується шаленою популярністю. Так от, один затятий мандрівник пройшов частину цього маршруту (600 км) саме в Scarpa Mojito. Вражає, чи не так? Цей факт вкотре доводить довготривалість, якість та надійність цих кросівок.

 

    Scarpa Mojito входить до великої сім`ї Mojito від італійського бренду. Тому, ви можете обрати для себе трохи інші моделі, про які ми зараз розповімо.

    Цікавим та оригінальним людям варто запропонувати Scarpa Mojito Denim. Ця модель виконана з джинсової тканини завдяки чому чудово дихає і має стильний зовнішній вигляд. Ну і родзинка Scarpa Mojito Denim - яскрава шнурівка з еластичного шнура, який не обов'язково розв'язувати, щоб зняти чи вдягнути взуття.

 

    Любителям шкіри порадимо Scarpa Mojito Leather. Ці кросівки виготовлені з високоякісного нубука та внутрішньої підкладки з м`якої шкіри. Вони входять у серію Approach, тому оснащені додатковими захисними елементами у вигляді міцних вставок з гуми спереду і ззаду.

    Ну і для тих, хто любить прогулянки під дощем -Scarpa Mojito Сity GTX. Верх кросівок виготовлений з нубуку з водовідштовхувальним просоченням і мембраною Gore-Tex, яка  відмінно справляються з вологою. Це чудовий вибір кросівок для носки в період міжсезоння.


    Тож, підіб`ємо підсумки - сьогодні ви детально з кросівками Scarpa Mojito. Це ідеальне взуття для повсякденної носки у місті, легкого теркінгу, довготривалих прогулянок та подорожей. Завдяки надзвичайно різноманітній палітрі кольорів можна обрати улюблений відтінок, як для чоловіка, так і для жінки
.


Scarpa Mojito - про ваш комфорт піклуються професіонали!

     З вами була команда Alpsport, вдалих подорожей!