Вегетаріанство нині в моді, тому Trek'n Eat розробив ще одну смачну страву із складовими рослинного походження. В основі овочевої джамбалайя лежить довгозернистий рис. Ця страва особливо популярна в каджунській і креольській кухнях, а Новий Орлеан (штат Луїзіана, США) можна назвати столицею джамбалайя. Однак тепер любителі подорожей можуть приготувати цю страву де завгодно. Просто налийте в пакет окріп до позначеної лінії, добре розмішайте, зачекайте 2 хвилини і ваші смакові рецептори перенесуть вас в Новий Орлеан.
Маса сухого продукту: 180 г
Маса готової страви: 670 г
Енергетична і харчова цінність 100 г сухого продукту:
- кДж / ккал: 1454/348
- жири (з них насичених): 4,4 (2,6) г
- вуглеводи (з них цукрів): 66 (13) г
- харчові волокна: 6,4 г
- білки: 9,9 г
- сіль: 4,6 г
Спосіб приготування: заповнити пакет окропом до контрольної лінії (490 мл) і ретельно перемішати, щоб не лишалось сухих грудочок. Закрити пакет і дати настоятися протягом 2 хвилин.
Склад: рис 27%, овочі в змінних пропорціях (помідори, селера, шпинат, морква, броколі, ріпчаста цибуля, горох, цибуля-порей, кукурудза), кухонна сіль, цукор, пальмова олія, спеції, приправи, дріжджовий екстракт, підкислювач (натрій лимоннокислий тризаміщенний), згущувач (гуарова камідь), кремнієва кислота, патока.
Вхід / реєстрація
Увійдіть у свій існуючий обліковий запис
Facebook GoogleВхід / реєстрація
Реєстрація
Персональна інформація