1. ТОП-12 трекінгових палиць нашого магазину

  1. Трекінгові палиці - це корисний аксесуар для гірського туризму, який суттєво полегшує життя туриста. Вони допомагають знизити навантаження на коліна і забезпечити більшу стабільність при підйомах та спусках. Основними критеріями вибору палиць є ціна, матеріал, тип замків і ручок. Широкий асортимент суттєво ускладнює вибір. Щороку випускаються нові та оновлені моделі з удосконаленою конструкцією та дизайном. Але є й перевірені часом бестселери, улюблені багатьма туристами та мандрівниками. Ми з'ясували, які моделі є найпопулярнішими серед наших клієнтів. Як показує практика, це найцікавіші за ціною та якістю телескопічні палиці.

 

  1. Fjord Nansen Gravel (Польща) - це недорогі трекінгові палиці з дуже простою та надійною конструкцією. Зовнішні замки типу флік-лок дуже міцні та надійні, ними легко користуватися. Без сумніву, це найпопулярніша модель у нашому магазині, якою із задоволенням користуються як початківці, так і досвідчені туристи.

 

  1. Tramp Expedition 140 (Китай) - друга за популярністю модель, схожа по конструкції, але доповнена довгими зручними ручками з неопрену та яскравим стильним дизайном. Оновлена версія має полегшені замки флік-лок.
  2.  

 

  1. Leki Makalu (Німеччина) - одна з найпопулярніших у світі моделей трекінгових палиць. Їхня конструкція неймовірно міцна і надійна, в т.ч. завдяки секціям із великим діаметром. Замки Speed Lock 2 дозволяють легко регулювати довжину. Темляки зроблені з шовковистої, дуже приємної на дотик тканини.  

 

  1. Black Diamond Trail (США) - дуже якісні та зручні палиці з довгими ручками. Такі ручки дозволяють легко перехоплюватися без зміни довжини. Підходять для будь-якої місцевості та рельєфу. Випускаються також і в жіночій версії.
  2.  

 

  1. Black Diamond Trail Pro (США) - "просунута" модель трекінгових палиць із замками FlickLock Pro та технологією легкого складання SmashLock. Темляки зручні, ручки видовжені. У комплект входять кільця (кошики) для глибокого снігу. Дана модель чудово підходить для складних походів та високих гір. Є також жіночий варіант з меншою довжиною, вагою та спеціальним дизайном.

 

  1. Black Diamond Trail Back (США) - дуже популярні палиці для універсального використання з довгими гумовими ручками з ребристою поверхнею. Оснащені надійними замками FlickLock. Випускаються у кількох кольорах.

 

  1. Black Diamond Trail Explorer 3 (США) - найбільш недорогі палиці від американського бренду Black Diamond. Базова модель з лаконічною конструкцією та дизайном. Короткі ручки з гуми та прості міцні темляки для рук. Палиці пропонуються в декількох кольорах на вибір.
  2. Black Diamond Trail Sport 3 (США) - на відміну від попередньої моделі, ці палиці доповнені подовженими ручками з ребристим малюнком та більш м'якими зручними темляками.
  3.  

 

  1. Leki Khumbu Speedlock (Німеччина) - палиці від виробника Leki, який першим у світі почав випускати телескопічні палиці. Надійні зовнішні замки SpeedLock 2 легко відкривати та закривати навіть у рукавичках. Темляки міцні, а ручки виготовлені з пористого матеріалу для поглинання поту з отворами для полегшення.

 

  1. Leki Cressida Speedlock 2 (Німеччина) - надійні жіночі трекінгові палиці з дуже елегантним дизайном. Мають зменшену вагу та довжину. Нижні секції захищені від подряпин. Рукоятки дуже зручні та приємні на дотик. Темляки виготовлені з шовковистого матеріалу. Замки зручні та дуже надійні.

 

  1. Зазначені моделі трекінгових палиць найчастіше купуються нашими клієнтами протягом останніх років. Це найпопулярніші, найбільш надійні та зручні палиці, які отримали велику кількість позитивних відгуків та заслужили довіру користувачів. Ми працюємо тільки з офіційними дистриб'юторами вказаних брендів в Україні, тому надаємо гарантію. З додатковою інформацією по вибору палиць можна ознайомитись у нашому огляді "Як вибрати трекінгові палиці".

 

  1. П.С. А якими палицями для трекінгу користуєшся ти? Чекаємо у коментарях!