Знижки на одяг, взуття та спорядження до -60%!

 

Сторінка:
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10

У наявності тепер є також ВЕЛИКІ розміри (46-48)!

Читати далі

Black Diamond Apollo - яскравий кемпінговий ліхтар, що не засліплює та сворює атмосферу затишку при відпочинку у кемпінгу або в наметі. 

Читати далі

Sea to Summit створили корисний аксесуар для твого надувного килимка! 

Читати далі

Від сьогодні на нашому сайті можна замовити рюкзаки та аксесуари шведського бренду Fjallraven!

Читати далі

Потрібно дізнатись, скільки газу лишилося в балоні? Без проблем! Тобі допоможуть спеціальні ваги від Jetboil!

Читати далі

Найпопулярніша система для приготування їжі Jetboil Flash отримала оновлення! Ідеальний варіант для складних умов, коли не хочеться витрачати сили та час на приготування їжі!

Читати далі

Загадка! Туристична їжа, для приготування якої не обов'язково мати ані пальник, ані вогнище?.. І ні, це не консерви у металевих банках!)

Це новий чеський бренд Adventure Menu!

Читати далі

Наші святкування закінчились...  Щиро дякуємо усім, хто привітав нас, завітав у гості, зателефонував))) Ми були дуже раді бачити і чути вас! Окреме "дякуємо!" для тих, хто приніс подарунки та сказав теплі слова!!! І хоча День Народження Аlpsport залишився позаду, ми за те, щоб кожен день був таким теплим на відчуття, атмосферним і приносив радість для кожного серця!

Читати далі

Даруємо знижки усім клієнтам!

Читати далі

Напевно, найкомфортніші кросівки ever! Scarpa Mojito - це любов з першої примірки! І вони - саме те, що потрібно для прохолодних осінніх днів та вечорів... 
Обрати свій колір: https://alpsport.ua/ua/obuv/krossovki/scarpa/

У нас добра новина - тепер для замовлення на сайті доступний новий бренд туристичної сублімованої їжі Travellunch! Приємна особливість - наявність подвійних порцій!

Читати далі

Ліхтарик, якому не потрібні батарейки - це Black Diamond Iota! Він потужний (150 люмен), компактний та легкий (всього 56 грамів)
Ціна, опис, характеристикиhttps://alpsport.ua/ua/black-diamond-iota

Наше відео: https://youtu.be/-lJ3BDQABGE

Відео від виробникаhttps://youtu.be/L-r6VZH-GrI

Круті трейлові кросівки La Sportiva Bushido зі знижкою 30%!

Запрошуємо подивитись наш відеоогляд цієї моделі: https://youtu.be/2_Mr3eKDgLw

Опис, характеристики, ціна: https://alpsport.ua/ru/krosivki-la-sportiva-bushido

Жіноча версіяhttps://alpsport.ua/ru/krosivki-la-sportiva-bushido-wmn

Кавомани, тепер ваш улюблений напій можна приготувати навіть на пікніку. У відео ми розповімо про гейзерну кавоварку для мандрівників - GSI Outdoors 4 Cup Stainless Mini Espresso.

Читати далі

Туристи та прихильники аутдору,  напевно кожен із вас має у своєму похідному гардеробі штормову мембранну курточку. Це досить необхідна річ, чи не так? Тож, у цій статті-огляді, спеціально для вас ми розповімо про надійну та перевірену штормовку Rab Bergen Jacket. Ви дізнаєтесь в яких умовах найкраще використовувати цю куртку та зрозумієте який критерій робить її унікальною.

Читати далі

А у нас новий огляд на компактні, зручні та легкі рушнички від знаменитого бренду Sea To Summit!

Читати далі

Шукачі пригод та фанати ультралегкого спорядження, до вашої уваги новинка від іменитого бренду Osprey - рюкзак Levity на 45 літрів. Розробники домоглися здавалося б неможливого - вага нового рюкзака всього 850 г, а комфортна вага переноски - 12 кг. Виникає питання: "Яким чином Osprey домоглися поєднати легкість і такий літраж в одному продукті?"

Читати далі

У нашому новому відео ви не побачите красиві картинки з пробіжкою по весняному лісі, зате ми постараємося дати максимум корисної інформації, спробуємо описати свої відчуття від Ultra Raptor, розповімо для чого вони призначені, що в них можна і потрібно робити, і звичайно, як правильно підібрати розмір.

Читати далі

Шукаєте якісне та зручне взуття для спекотного періоду? Хочете відправитись у літню відпустку у зручних кросівках та забути про дискомфорт? Французька компанія Salomon розширила лінійку мегапопулярних кросівок X-Ultra і випустила новинку - Salomon X Ultra Mehari. Дана модель розроблена з урахуванням особливостей для носки у спеку і має ряд очевидних відмінностей зі своїм попередником.

Читати далі

Відео про нову модель трекінгових палиць Leki Micro Vario Carbon 2018 року, її великий плюс - можливість складатися,  отримувати дуже компактну форму та економити місце.

Читати далі
Сторінка:
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10