Знижка -20-65% в катеорії "SALE"

 

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ми працюємо! пн-пт: 10:00-19:00, сб: 11:00-18:00. Відправляємо замовлення Новою поштою, або можна забрати самовивозом.

Читати далі

Трекінгові палиці (їх ще називають телескопічними через їхню складану конструкцію) використовуються для підтримки суглобів колін і полегшення підйомів і спусків у горах. Правильне використання палиць дозволяє зняти навантаження з колін, особливо при перенесенні важкого туристичного рюкзака. Хоча це не обов'язковий пункт у списку спорядження для походу, цей аксесуар гідно оцінили вже багато гірських туристів. Великий плюс у тому, що можна вибрати палиці на будь-який бюджет, адже "розкид" цін дуже великий. При цьому можна підібрати надійну перевірену модель недорогих трекінгових палиць, які будуть служити вам вірою та правдою роками.

Читати далі

Усім повністю вакцинованим від COVID-19 українцям виділено по 1000 грн, якими можна розрахуватися протягом 9 місяців з дня нарахування на картку. Розповідаємо, як розрахуватися цими коштами з картки “єПідтримка” в магазині “Alpsport“!

Читати далі

Трекінгові палиці - це корисний аксесуар для гірського туризму, який суттєво полегшує життя туриста. Вони допомагають знизити навантаження на коліна і забезпечити більшу стабільність при підйомах та спусках. Основними критеріями вибору палиць є ціна, матеріал, тип замків і ручок. Широкий асортимент суттєво ускладнює вибір. Щороку випускаються нові та оновлені моделі з удосконаленою конструкцією та дизайном. Але є й перевірені часом бестселери, улюблені багатьма туристами та мандрівниками. Ми з'ясували, які моделі є найпопулярнішими серед наших клієнтів. Як показує практика, це найцікавіші за ціною та якістю телескопічні палиці.

Читати далі

Кохання - це не тоді, коли двоє дивляться одне на одного, але тоді, коли вони дивляться в один бік! ❤

Читати далі

Мені давно було цікаво, як працює водонепроникна продукція і нарешті з'явилася можливість протестувати. Бренд Dexshell використовує для створення водонепроникних шкарпеток та рукавичок мембрану Porelle (виробництво Великобританії). Вона поміщається посередині між двома шарами тканини і не дає волозі проникати всередину, захищаючи ноги та руки від промокання.

Читати далі

Вибрати термос для гірського походу або домашнього користування не так просто, адже випускають їх просто величезну кількість! Ми виділили найпопулярніші термоси нашого магазину, які найчастіше купують наші клієнти.

Читати далі

Біографія альпініста, що зійшов на 14 восьмитисячників та пройшов безліч гірських маршрутів! 

Читати далі

Термос – давно звичний для нас предмет домашнього побуту. Сьогодні він також потрібен для кемпінгу, прогулянок, гірських походів, риболовлі, катання на лижах та інших видів активного відпочинку. Його можна взяти з собою на природу, щоб насолодитися гарячим ароматним напоєм або перекусом. Ми розповімо, як вибрати термос та на що звернути увагу.

Читати далі

Якісні трекінгові черевики та кросівки – це взуття, розроблене для гірських походів. Але щоб воно працювало правильно і ефективно, потрібно підібрати правильні трекінгові шкарпетки. Це дозволить забезпечити регуляцію температури та вологості всередині взуття, захистити ноги від натертостей, ударів та мозолів. Іноді ціна на якісні туристичні термошкарпетки відлякує туристів-новачків, але вони дійсно дуже відрізняються від звичайних шкарпеток, які продаються в будь-якому магазині. Найпростіші шкарпетки (наприклад, класичні бавовняні) вкрай не рекомендується використовувати для походів: вони дуже швидко стираються і зношуються, не відводять вологу і не дають необхідного захисту, перекручуються і сповзають, що неминуче призводить до натирання ніг. Вибрати шкарпетки для походу не так просто через їхню величезну різноманітність. Нижче ми пояснимо різницю між ними.

Читати далі

Слідкуй за нашими свіжими новинами, оглядами та акціями!

Читати далі

Термобілизна - це різновид функціонального одягу. Зазвичай це термокофта, термоштани (їх ще називають термокальсони) або комплект. Зазвичай про термобілизну говорять у контексті зігрівання за умов холодної погоди. Але насправді вона не так зігріває, як забезпечує ефективне збереження тепла від тіла людини. Завдяки особливостям цього виду одягу його можна застосовувати у різних сферах активного та пасивного відпочинку, а також спорту. До того ж існує різна термобілизна для різних сезонів.

Читати далі

Гірське взуття - це найважливіший елемент туристичного екіпірування. Від того, наскільки ваші туристичні черевики зручні та надійні, залежить успіх вашої подорожі. Питання, як вибрати трекінгові черевики, цікавить як гірських туристів-початківців, так і бувалих мандрівників, адже іноді підібрати їх буває не так вже й просто. Черевики для походів роблять максимально міцними та надійними, щоб вони вціліли та захистили вас при контакті з гострими каменями, скелями, гілками та корінням дерев, а також не промокли під час сильного дощу, снігопаду або при переході річки вбрід.

Читати далі

Наші перші походи завжди асоціюються з атмосферними посиденьками біля великого багаття і, звичайно, з приготуванням їжі на вогні. А ще… з довгим та нудним пошуком та збиранням гілок, безрезультатними спробами розвести вогонь у дощ із сирою деревиною, танцями з бубном для підвішування казанка на потрібній висоті тощо. Загалом, хоч і приготування на багатті - це захоплююче заняття, воно не завжди зручне. Більше того, у деяких національних парках розпалювати вогонь заборонено.

Читати далі

Досвідчені скелелази, які зносили не одну пару скельників, зазвичай самі знають, яка модель їм потрібна. Питання як вибрати скельні туфлі найчастіше цікавить початківців, які тільки почали відвідувати заняття на скеледромі.

Читати далі

Фільмів про гори знято безліч - документальних та художніх, правдивих та вигаданих, захоплюючих та банальних, з хепі-ендами та трагічним кінцем. Ми підібрали список найцікавіших з них.

Читати далі

Зимовий спальний мішок - це, мабуть, один із найважливіших предметів зимового туристичного спорядження нарівні з килимком та наметом. У теплу пору року в горах температура часто хоч і нижча, ніж на “рівнині” та в містах, але не є екстремальною для людського організму. Вважається, що з кожним кілометром висоти в горах температура нижче приблизно на 7 градусів за Цельсієм.

Читати далі
Новинки від La Sportiva вже в магазині: черевики TX4 Mid GTX (жіночі та чоловічі розміри) та чоловічі кросівки TX5 GTX!
Читати далі
☃️ Кількість товарів обмежена! Дивитись моделі та ціни!
Читати далі

Похід по зимових Карпатах - доволі популярне заняття для українських гірських туристів в холодний сезон. Хоч Карпати вважаються невисокими горами, вони все ж приховують у собі багато небезпек, особливо в зимову пору, що пов'язано з наявністю снігового та льодового покриву, частою поганою видимістю, сильними вітрами та низькими температурами. Успіх походу, а також ваш комфорт та безпека на шляху та на точках відпочинку практично повністю залежать від правильно підібраного туристичного одягу та екіпірування. Для того, щоб ретельно підготуватися до такого маршруту, рекомендуємо дослідити цей приблизний список спорядження для зимового походу. 

 

Читати далі
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5